Kedves Vendégeink,
mi azon fáradozunk, hogy Önök pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, maradéktalanul forduljanak a házigazdához. Az apartman és berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

 

Dohányzás, csikkek gyűjtése:
Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szabad ( földszinti fedett teraszon és az udvaron). Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve, eloltott állapotban helyezzék a szemetesbe. Az épületen belül a dohányzás szigorúan TILOS!

Házi állatok:
A Vendég saját felelősségre kistestű, szobatiszta, négylábú családtagot hozhat magával, előzetes egyeztetés alapján. A kisállatok NEM tartózkodhatnak az ülő-és fekvő alkalmatosságokon ( kanapé, ágy stb.). Amennyiben szükséges, 5000 Ft takarítási díjat számolhatunk fel a háziállatok után. Az udvaron, a parkolókban és a lakópark egyéb közös területein póráz nélkül háziállat nem tartózkodhat, és sétáltatása csak a lakóparkon kívül engedélyezett a Társasház lakóinak nyugalma érdekében. A háziállat által okozott károkért és esetleges személyi sérülésért kizárólag a háziállat gazdája a felelős!

Szemét elhelyezése, kezelése:
Háztartási szemét elhelyezésére, szelektív gyűjtésére a konyhában és a fedett teraszon található szemetesekben van lehetőség (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ezek megtelnek az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a lakópark elejében (kapu melletti tárolóban) található nagy kukákba.

Berendezési eszközök használata:
Kérjük a berendezési eszközök rendeltetésszerű használatát. Ennek elősegítésére minden berendezési eszközhöz elől hagytuk a használati útmutatót.

Főzésre és sütésre a villanytűzhely, sütő és kerti grillező rendelkezésre áll, Vendégeink számára. Távozás előtt, kérjük ezeket eredeti állapotuknak megfelelően, tisztán hagyni,, beleértve a hűtőszekrényt is!

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, ágyneműket kérjük, hogy ne vigyék ki a házból. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Eső esetén, illetve a szállás elhagyása esetén, kérjük az erkélyen található díszpárnákat behozni szíveskedjenek!

Ház védelme ( ajtók, ablakok bezárása)
A szálláshely bármely elhagyása során és éjszakára kérjük a kaput, teraszajtót és az ingatlan bejáratát kulcsra zárni! A kulcsokra kérjük, hogy vigyázzanak! A kulcs elvesztése esetén kulcsmásolási díjat számíthatunk fel.

Berendezési tárgyak:
az apartmanban található minden berendezési eszköz és felszerelés a szállásadó kizárólagos tulajdona, ezeket elvinni szigorúan TILOS. Annak érdekében, hogy minden Vendégünket ugyanazzal a kényelemmel tudjuk fogadni, kérem, hogy a nyaralás végén kiemelt figyelemmel legyen a bőröndbe/táskába kerülő holmik tekintetében. A berendezési eszközök és az apartman felszereltségének eltulajdonítása automatikus jogi lépéseket, kártérítést von maga után.

Egyéb
a.)  vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdeklében a szálláshelyen 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangos zenét hallgatni, házibulit szervezni!

b.) A házigazda fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket  ne fogadja, illetve a szálláshelyről azonnal eltávolíttassa.

c.) Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyre behozott értéktárgyaikért (pl. ékszer,  telefon, laptop, készpénz stb.) felelősséget nem tudunk vállalni sem az itt tartózkodásuk ideje alatt, sem a szállás elhagyása után.

d.) Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről szíveskedjenek a házigazdát haladéktalanul tájékoztatni  a +3630 4848 186-os telefonszámon

e.) Felhívjuk figyelmüket, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést  fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért ( pl.természeti csapás, jégeső, tűz, áramkimaradást stb.)

 Jó pihenést, kellemes időtöltés kívánunk Önöknek!