Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Amikor egy számunkra még ismeretlen honlapra kattintunk, jogosan fürkésszük szemfülesen az első sorokat, hogy meggyőzzük magunkat arról, valóban jó lesz-e nekünk ezt az oldalt tovább olvasni… Mi mással adhatnék a mai internetes világban igazi bizalmat az itt található információkhoz, mint az, hogy szállástulajdonosként bemutatkozom Nektek és elmesélem, hogyan alakult a vállalkozásom?! 😊

Tőkéczki Nikolett vagyok, a Jóvakáció Kft. Ügyvezetője és egyben az apartmanok üzemeltetője, szíve-lelke, mozgatórugója és két gyermek édesanyja.

Jómagam mindig is hittem abban, hogy a mai rohanó világunkban a hétköznapi elvárásoknak akkor lehet eleget tenni, hogyha a saját kis lelki „üzemanyag tartályunkat” időről-időre fel tudjuk tölteni. Köztudott, hogy egy kis környezetváltozás, új élmények szerzése a legtöbb emberben olyan pozitív hatást kelt, amivel lemerült energiaszintje ismét felemelhető és az élményeink, emlékeink azok az értékeink, amiket soha, senki nem vehet el tőlünk. Ezen gondolatmenetet tettek követték, és megszületett bennem az érzés, hogy szeretném vendégül látni azt a sok-sok embert, aki hisz abban, hogy neki is jár a pihenés és feltöltődés!

De hogyan tovább…?

Kiscsaládom támogató ötleteivel és kisgyermekeink őszinte szabadságérzeteivel rádöbbentem, hogy a víz közelsége a mi kincsünk, lételemünk, és ezt az életérzést szerettem volna másnak is átadni, így az apartmanjaink építése során elsődleges szempont volt, hogy ezek közelében maradjunk. Berendezésük és felszereltségük során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy magas szintű komfortérzetet biztosítsunk az idelátogatóknak, ezért igyekeztünk minden olyan extrával ellátni az apartmanokat, mint pl. az elektromos redőnyök, minőségi szúnyoghálós nyílászárók, klíma stb. Ragozhatnám tovább az exlusivitását, de ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy egy apartman lehet bármilyen csilli-villi, full extrás, ha nincs mögötte egy személy, aki tényleg jó szívvel fogadja a látogatókat, akkor semmit nem érnek ezek.

Gyere és győződj meg személyesen is arról, hogy nálunk a falak „varázserővel” ( vendéglátói szeretettel) vannak feltöltve, hogy Te is új energia „üzemanyag tartállyal” térhess haza a dolgos hétköznapokba! 😊Ne feledd, ajtónk egész évben nyitva áll előtted, akármelyik szálláshelyünket is választod!

BalatonkeneseTiszafüredTenerife