Az adventi időszak a családról, a szeretetről és az ünnepi hangulatról szól, az év utolsó hónapjában már mindenki a karácsonyi készülődés lázában ég, az adventi programok pedig különösen nagy népszerűségnek örvendenek. Természetesen a Jóvakáció apartmanjaiban pihenő vendégeink sem maradnak ki a forgatagból, hiszen a Tisza-tó és a Balaton partján is szuper adventi események várják a látogatókat.

A magyar tenger környékén megannyi lenyűgöző túraútvonal csalogatja a kikapcsolódásra vágyókat, akik egyaránt válogathatnak az adventi vásárok, illetve az apartmanokban kifüggesztett egyéb programok széles kínálatából. A Balaton partján fekvő nagyobb városok, mint például Siófok és Keszthely karácsonyi vásárral és „téli varázslattal” várják a látogatókat, míg Paloznakon, Balatongyörökön és Hévízen különféle adventi programok gondoskodnak az ünnepi hangulatról. A legkülönlegesebb helyszín azonban Tihany, ahol a lenyűgöző fényshow, a pazar panoráma és „karácsonyvárás” kéz a kézben járnak.

A tiszafüredi szálláshelyünkön pihenők sem maradnak ki az ünnepet megelőző forgatagból: a város főterén advent összes vasárnapján ünnepi műsor és közös gyertyagyújtás várja a kilátogatókat, míg az adventi vásár árusaitól a hét többi napján is lehet finom ételt, italt, valamint apróbb ajándékokat vásárolni. Tiszafüred gyönyörűen feldíszített karácsonyfája pedig nem csak a város díszeként, de fontos megállóhelyként is funkcionál: innen indul és ide érkezik a – kizárólag az adventi hétvégéken közlekedő – városnéző kisvonat, amely a gyermekek és a felnőttek számára is kiváló kikapcsolódást kínál.

Készülj velünk a karácsonyra, illetve pihenj a Jóvakáció apartmanjaiban a hideg téli hónapokban is, hiszen visszatérő vendégeinknek óriási kedvezménnyel kedveskedünk, míg az „elsőbálozókat” részletes – angol és magyar nyelvű – programajánlóval várjuk, hogy mindenki kihozhassa a maximumot utazásából!

Felejthetetlen vakációra vágysz? Akkor jó helyen jársz!