Az elmúlt két nyár korlátozásai után, most végre újra külföldön nyaralnál, ráadásul a világ egyik legszebb szigetén? A lenyűgöző természeti kincsekben bővelkedő Tenerife biztosan nem okoz majd csalódást!
A rendkívül népszerű nyaralóhelyként ismert Kanári-szigetekre könnyedén eljuthatunk a nyári időszakban, hiszen a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről és a bécsi légikikötőből is heti rendszerességgel indul közvetlen járat a Spanyolországhoz tartozó terület legnagyobb szigetére, Tenerifére.

A 70 kilométer hosszú, közel egy millió lakossal büszkélkedő szigeten a Beach Holiday Apartman télen-nyáron várja a lelkes vakációzókat. Mivel Tenerife átlaghőmérséklete a nyári hónapokban 30, míg télen 20 fok körül alakul, a napsütéses órák száma pedig minden évszakban kiemelkedően magas, az apartmanhoz tartozó napozóágyak, valamint a medence egész évben bátran használhatók.

A nyári kánikulában nehéz ideális időpontot találni a túrázáshoz, télen viszont kényelmesen fel lehet fedezni a sziget égig érő hegyeit, kopár szikláit, zegzugos kanyonjait és lélegzetelállító növényvilágát. Természetesen, városnézésre is indulhatunk, hiszen megannyi óceánparti kis- és nagyváros vár felfedezésre.

A medence mellett az óceánban is megmártózhatunk a Monkey Beach-en, sőt, akár különböző vízisportokkal is megemelhetjük a pulzusunkat, ha némi adrenalinra vágyunk. A Puerto Colon kikötő jachtjait érdemes megcsodálni, a Casino Playa de las Americas pedig lehetőséget biztosít számunkra, hogy – komoly tétek megjátszása és óriási szerencse esetén – mi is megvehessük álmaink hajóját.

Szuvenír-keresés esetén kihagyhatatlan a Siam Mall bevásárlóközpont, míg a gyermekeket (és persze a felnőtteket is) tárt karokkal várja a Siam Park, amely a sziget, valamint egész Európa egyik legnagyobb és legjobb víziparkja.

Csapj le álmaid utazására és fedezd fel Tenerife varázslatos tájait és programjait!

Felejthetetlen vakációra vágysz? Akkor jó helyen jársz!