Unod már a hagyományos, „egyhelybenülős” nyaralásokat, az ugyanolyan szállodai szobákat, a passzív pihenést? Szeretnéd bejárni hazánk és a többi európai ország legeldugottabb és legszebb tájait? A Jóvakáció kínálatába újonnan bekerülő Adria Matrix ALL-IN 670 SL lakóautóval most mindezt megteheted, ráadásul a családod vagy barátaid társaságában!

A lakóautó vezetéséhez nincs szükség különleges jogosítványra, B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezők is helyet foglalhatnak az Adria Matrix volánja mögött. A bepakolás és a készletek feltöltése után pedig csak rajtad múlik, hogy merre veszed az irányt! Belföldön maradsz és valamelyik népszerű üdülőhely kempingjében versz tábort? Esetleg irány külföld és a tengerpart?

Megannyi gyönyörű desztináció közül válogathatsz itthon és Európa-szerte egyaránt: az osztrák Alpok lenyűgöző hegycsúcsai között éjszakáznál, Szlovéniában barangolnál, az olasz tengerpart vonz, esetleg észak felé veszed az irányt és meg sem állsz a német kikötővárosokig vagy a dániai Legolandig? Csak rajtad múlik, hogyan döntesz!

Az Adria Matrix lakóautó négy személy számára – a kötelező alapfelszereltségen túl – elképesztő kényelmet és megannyi extrát biztosít, mint például az elektromos padlófűtés, a panoráma tetőablak, a kihúzható előtető és az – igény esetén – ággyá alakítható étkezőasztal. Így akár hat fő is aludhat a járműben, ez a megoldás azonban inkább csak gyermekeknek javasolt.

A felépítmény magassága és súlya miatt, a lakóautók nem az autópályás száguldás hívei: érdemes tehát alapos útitervet készíteni, előre lefixálni a megállókat, valamint kiválasztani a megnézendő látnivalókat és a kempingeket, ahol meg akarsz szállni esténként. Körültekintő kalkulálással megkímélheted magadat az esetleges kellemetlenségektől, és valóban egy új és csodálatos élményben lehet részed a családod vagy a barátaid társaságában!

Matrix 670SL LAKÓAUTÓ

Felejthetetlen vakációra vágysz? Akkor jó helyen jársz!