Külföldön nyaralnál, ráadásul a világ egyik legszebb szigetén?

A lenyűgöző természeti kincsekben bővelkedő Tenerife biztosan nem okoz majd csalódást!

A 70 kilométer hosszú, közel egy millió lakossal büszkélkedő szigeten a gyönyörű Beach Holiday apartmanok télen-nyáron várják a lelkes vakációzókat.
Mivel Tenerife átlaghőmérséklete a nyári hónapokban 30, míg télen 20 Celsius-fok körül alakul, a napsütéses órák száma pedig minden évszakban kiemelkedően magas, az apartmanokhoz tartozó napozóágyak, valamint a medence egész évben bátran használhatók.

A nyári kánikulában a tengerparti pihenés, a vízisportok kipróbálása és a vízividámpark meglátogatása erősen ajánlott, a nagy melegben ugyanis nehéz ideális időpontot találni a túrázáshoz, télen viszont kényelmesen fel lehet fedezni a sziget égig érő hegyeit, kopár szikláit, zegzugos kanyonjait és lélegzetelállító növényvilágát. Természetesen városnézésre is indulhatunk, hiszen megannyi óceánparti kis- és nagyváros vár felfedezésre. A nagy nyereményekkel kecsegtető kaszinók pedig éjjel-nappal, télen-nyáron várják a kockáztatni vágyó turistákat. Csapj le álmaid utazására és fedezd fel Tenerife varázslatos tájait és programjait!

Felejthetetlen vakációra vágysz? Akkor jó helyen jársz!