Közeledik a nyár, kezdődik a kánikula, mi pedig megnyitjuk legújabb apartmanunkat Tenerife szigetén! A Paradise Island névre keresztelt apartman Costa Adeje városában várja a nyaralni vágyókat, méghozzá full-extrás felszereltséggel és egészen elképesztő kilátással: a – naplementés borozásokra, beszélgetésekre alkalmas – teraszra kilépve a végtelen óceán tárul a szemünk elé. Persze nem csak a panoráma kápráztat el, a szálláshely önmagában is lenyűgöző, a szoba kényelmén túl pedig a medence partján való pihenést is érdemes kiélvezni.

Tenerife természeti kincseit hiba lenne kihagyni, télen és nyáron egyaránt érdemes felfedezni a sziget égig érő hegyeit, kopár szikláit, zegzugos kanyonjait, valamint lélegzetelállító növényvilágát. Az óceánparti kisebb-nagyobb városkák bejárására szintén érdemes időt szakítani, akárcsak egy-egy gyors strandolásra, vagy a különböző vízisportok kipróbálására.

Nem is lehet kérdés, hogy nagyobb társasággal egy nyaralás még felejthetetlenebb élményt jelenthet: két apartmanunknak hála, immár nyolc személy számára tudunk szállást biztosítani. Baráti társaságok, illetve két család számára egyaránt remek választás lehet a Paradise Island, valamint a Beach Holiday apartmanok kibérlése. A luxus körülmények és a felejthetetlen nyaralás garantált: csapj le álmaid utazására és fedezd fel Tenerife varázslatos tájait és programjait!

Felejthetetlen vakációra vágysz? Akkor jó helyen jársz!